Verzenden €4,95 (NL) Gratis vanaf €65 (NL)
Wij scoren een 9,4/10 in 3000+ reviews
Voor 23:45 uur besteld, morgen bezorgd*
Fijne maandag.
Webshop Keurmerk
0
0
Verzenden €4,95 (NL) Gratis vanaf €65 (NL)
Wij scoren een 9,4/10 in 3000+ reviews
Voor 23:45 uur besteld, morgen bezorgd*
Fijne maandag.

Uoga Uoga Cream Brush

- vegan brush voor het aanbrengen van crème make-up producten
- synthetische zachte haren

De Uoga Uoga Cream Brush is een multifunctionele brush met twee vezels voor het aanbrengen van dagelijkse make-up. Perfect voor het aanbrengen en blenden van BB crèmes, make-up primers, crème blush en highlighters.

De brush met dubbele vezel helpt om de gewenste dekking en kleur op te bouwen. Hij neemt minder product op, waardoor het makkelijker is om het in dunne laagjes te verdelen of in laagjes aan te brengen.

Volgens visagisten is deze brush ideaal voor het creëren van een minimalistische make-up look. Ook als je het gevoel hebt dat je moeite hebt om het product gelijkmatig te verdelen, maar toch wilt dat je make-up er zo natuurlijk mogelijk uitziet.

Het is het perfecte hulpmiddel om te gebruiken met make-up primers en BB crèmes en is vooral handig bij het aanbrengen van crème blush.

Deze Uoga Uoga Cream Brush is gemaakt van synthetisch haar, dat beter bestand is tegen bacteriën en vuil dan natuurlijk haar. 

TIP: Om je Uoga Uoga Brush te beschermen en langdurig te kunnen blijven gebruiken, kan je deze het beste regelmatig reinigen met behulp van een shampoo zonder chemicaliën. Schuim en spoel de brush tot het water helder is en laat de brush 's nachts liggend drogen.

100% vegan, microplasticvrij, pfasvrij en dierproefvrij.

Inhoud: 1 stuks

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Uoga Uoga Cream Brush
Uoga UogaCream Brush

Vegan brush, ideaal voor het aanbrengen van crème make-up producten, 1 stuks

Tijdelijk uitverkocht
€17,90
Bekijken
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »